Afdrukken met behulp van een virtuele printer

Als u rechtstreeks wilt afdrukken vanaf een opgegeven virtuele printer, wijst u de virtuele printer toe in de printopdracht. Als u de functie voor het onderbreken van afdrukken gebruikt, voert u de naam in van de virtuele printer die u heeft geconfigureerd voor het afdrukken met onderbreking. Voordat u voor het eerst gaat afdrukken, geeft u de virtuele printer op die u wilt gebruiken.

Hierna volgen voorbeelden van commando's die gebruikt kunnen worden voor het rechtstreeks afdrukken van PDF-bestanden:

lpr

C:\>lpr -S "printer's IP address" [-P "Virtual Printer Name"] [-ol] \path\file name

ftp

ftp> put \path\ file name [Virtual Printer Name],