De configuratie van een virtuele printer bevestigen

Om via een virtuele printer af te drukken, moet er een Virtuele printernaam worden opgegeven. Gebruik de volgende stappen om een Virtuele printernaam en de configuratie ervan te bevestigen.

1Start Web Image Monitor op.

Voor informatie over het starten van Web Image Monitor, raadpleegt u Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen .

2Klik in het menu [Apparaatbeheer] op [Configuratie].

3Klik op [Virtuele printerinstellingen] onder "Printer".

4Selecteer de virtuele de printer waarvan u de configuratiedetails wilt bevestigen en klik op [Details].

Opmerking

• [Details] wordt niet weergegeven als u als beheerder bij Web Image Monitor inlogt. Klik op [Wijzigen] om de huidige configuratie van de de virtuele printer te bevestigen.

• Indien de virtuele printerfunctie ingesteld is op [Inactief] in "Virtuele printer", wordt de lijst van beschikbare virtuele printers niet weergegeven. Stel de virtuele printerfunctie in op [Actief]. U moet als beheerder inloggen om de virtuele printerfunctie op [Actief] in te kunnen stellen. Voor meer informatie, zie De virtuele printer inschakelen.