Lijst- / Proefafdruk

Als het besturingssysteem of de afdrukinstellingen zijn gewijzigd of er is een nieuw programma geregistreerd, is het raadzaam om een lijst van de apparaatinstellingen af te drukken en deze te controleren. Alle afdrukbare tekens en lettertypen kunnen worden afgedrukt en bevestigd.

Meerdere lijsten

U kunt de configuratiepagina en het foutenlogbestand afdrukken.

Configuratiepagina

U kunt de huidige configuratiewaarden van het apparaat afdrukken.

Foutenlogboek

U kunt de lijst afdrukken met alle fouten die tijdens het afdrukken zijn geregistreerd. De 30 meest recente fouten worden in het foutenlogboek opgeslagen. Als er een nieuwe fout wordt toegevoegd en er zijn al 30 fouten opgeslagen, dan wordt de oudste fout verwijderd. Als de oudste fout echter bij een van de volgende types afdruktaken behoort, zal deze niet verwijderd worden. De fout zal dan apart opgeslagen worden in een foutenlogboek voor elk taaktype, met een maximum van 30 voor elk logboek. U kunt deze afdruktaken controleren op foutloginformatie.

• Testafdruk

• Beveiligde afdruk

• Uitgestelde afdruk

• Opgeslagen afdruk

De records van taken die vanaf het bedieningspaneel automatisch en handmatig geannuleerd zijn, kunnen worden afgedrukt.

PCL configuratie / Lettertypepagina

U kunt de huidige configuratie en de geïnstalleerde PCL-lettertypenlijst afdrukken.

PS config. / Lettertypepagina

U kunt de huidige configuratie en de geïnstalleerde PostScript-lettertypenlijst afdrukken.

Dit menu kan alleen geselecteerd worden wanneer er een optionele PostScript 3-eenheid geïnstalleerd is.

PDF config. / Lettertypepagina

U kunt de huidige configuratie en de geïnstalleerde PDF-lettertypenlijst afdrukken.

Hex dump

U kunt afdrukken in de modus Hex dump.