Pure IP in de NetWare-omgeving gebruiken

Volg de onderstaande procedure om dit apparaat als afdrukserver te verbinden in een pure IP-omgeving met NetWare.

Belangrijk

• Als u een afdrukserver met wachtrij wilt aanmaken in een pure IP-omgeving met NetWare, moet u met NetWare Administrator een afdrukserver aanmaken op de bestandsserver.

• Dit apparaat is niet beschikbaar als een externe printer voor gebruik in een pure IP-omgeving.

• Als u het apparaat wilt gebruiken in een pure IP-omgeving, moet u deze instellen op IPv4.