Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen

Lees dit eerst
Het apparaat aansluiten

Dit hoofdstuk beschrijft hoe u het apparaat op het netwerk kunt aansluiten en hoe u de netwerkinstellingen kunt instellen.

Systeeminstellingen

In dit hoofdstuk worden de gebruikersinstellingen in het menu Systeeminstellingen beschreven.

Een afdrukserver gebruiken

In dit hoofdstuk wordt beschreven hoe u het apparaat configureert als netwerkprinter.

Toezicht houden op het apparaat en het apparaat configureren

In dit hoofdstuk wordt beschreven hoe u het apparaat controleert en configureert.

Adressen en gebruikers registreren voor fax-/scannerfuncties

Dit hoofdstuk beschrijft hoe u bestemmingen en gebruikers registreert in het adresboek.

Bestanden rechtstreeks vanuit Windows afdrukken

U kunt bestanden rechtstreeks afdrukken met Windows-opdrachten (lpr, ftp of sftp). Zo kunt u bijvoorbeeld PostScript-bestanden voor PostScript 3 afdrukken.

Bijlage