Faxfuncties beheren met behulp van SmartDeviceMonitor for Admin/Device Manager NX Lite

U kunt informatie over de faxfuncties van dit apparaat controleren op een computer en bestanden opslaan via SmartDeviceMonitor for Admin/Device Manager NX Lite.

Als u deze functie wilt gebruiken, moet u eerst SmartDeviceMonitor for Admin/Device Manager NX Lite downloaden vanaf de website van de fabrikant en installeren op uw computer. Neem contact op met uw plaatselijke verkoper voor informatie over het downloaden van SmartDeviceMonitor for Admin/Device Manager NX Lite.