Toegangsrechten voor eerder opgeslagen bestanden wijzigen

In deze sectie wordt beschreven hoe u toegangsprivileges wijzigt voor een bestand dat is opgeslagen in de documentserver.

1Druk op [Sel. opgesl. best.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Druk op [Best. beh./verw.].

3Selecteer de documenten die u wilt wijzigen.

4Als u een document met een wachtwoord selecteert, voert u het wachtwoord in met de cijfertoetsen en drukt u vervolgens op [OK].

5Druk op [Wijz. toeg.privil.].

6Druk op [Progr/Wijz/Verwijd].

7Druk op [Nieuw progr.].

8Selecteer de gebruikers of groepen waaraan u toestemming wilt verlenen.

U kunt meer dan één gebruiker selecteren.

Als u op [Alle gebruik.] drukt, worden alle gebruikers geselecteerd.

9Druk op [Afsluit.].

10Selecteer de gebruiker waaraan u toegangsrechten wilt verlenen en selecteer vervolgens de betreffende rechten.

Selecteer één van de volgende toegangsrechten: [Alleen lezen], [Bewerken], [Bew./Verw.] of [Totale controle].

11Druk op [Afsluit.].

12Druk op [OK].

13Druk op [Afsluit.].