Ingevoerde bestemmingen opslaan in het adresboek

In dit gedeelte wordt uitgelegd hoe u een direct ingevoerde fax-, IP-fax-, internetfax- of e-mailbestemming in het Adresboek opslaat.

U kunt ook recente bestemmingen registreren met behulp van de volgende procedure in het scherm [Laatste bestemmingen]. Druk op [Prog.Best. ] in plaats van [Prg.Best.].

1Druk op [Prg.Best.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Druk op [Namen] en voer alle noodzakelijke informatie in.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Wanneer u een e-mailbestemming registreert, selecteert u [E-mail / Internet faxbestemming] voor [Gebruik E-mailadres voor].

3Druk op [OK].

Opmerking

• Raadpleeg Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen voor meer informatie over het opslaan van bestemmingen.

• Afhankelijk van de beveiligingsinstellingen, verschijnt [Prg.Best.] mogelijk niet en kunt u de bestemming niet registreren.