Bestemmingen in het adresboek registreren vanuit [Prg. Best.]

Druk op het stand-byscherm op [Prg. Best.] om het registratiescherm van het adresboek weer te geven.

In dit scherm kunt u de fax-, IP-fax-, internetfax-, e-mail- en mapbestemmingen opslaan.

1Druk op het tabblad voor het verzendingstype om over te schakelen naar fax/IP-fax, internetfax, e-mail of map als type verzending.

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Druk op [Prg.Best.].

3Voer de bestemming in.

Wanneer u een e-mailbestemming registreert, selecteert u [E-mail / Internet faxbestemming] voor [Gebruik E-mailadres voor].

4Druk op [Namen] en voer alle noodzakelijke informatie in.

Schermafbeelding bedieningspaneel

5Druk op [OK].

Opmerking

• Raadpleeg Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen voor meer informatie over het opslaan van bestemmingen.

• Afhankelijk van de beveiligingsinstellingen, verschijnt [Prg.Best.] mogelijk niet en kunt u de bestemming niet registreren.