Afzenderinstellingen

Selecteer een gebruiker die u wilt opgeven als afzender.

U kunt de volgende functies gebruiken als u een afzender wilt opgeven:

Als de afzender nog niet is geregistreerd in het adresboek, moet u dit eerst registreren. Indien u wilt dat afzenders een bevestiging van de verzendresultaten ontvangen, geeft u [Gebruik naam als] op voor zowel [Afzender] als [Bestemming]. Zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen voor meer informatie.

1Druk op [Naam afzender].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Selecteer een afzender.

Als u een afzender wilt selecteren door het opgeven van het registratienummer dat in het Adresboek staat geregistreerd, drukt u op [Registratienr.].

Als u in het Adresboek naar een afzender wilt zoeken, drukt u op [Zoeken].

Als een beveiligingscode is ingesteld voor een bestemming, verschijnt het invoerscherm. Voer de beveiligingscode voor de bestemming in met behulp van de cijfertoetsen en druk op [OK].

3Controleer de geselecteerde afzender en druk vervolgens op [OK].

4Om de verzendresultaten met e-mailmelding te bevestigen, drukt u op [Result. e-mailverz.] om deze te markeren.

5Om de naam van de afzender op het blad van de ontvanger af te drukken, drukt u op [Stempel afzender] om deze te markeren.

6Druk op [OK].

Opmerking

• Als [Naam afzender autom. specificeren] is ingesteld op [Aan] bij [Systeeminstellingen], wordt de afzender automatisch opgegeven en kunt u de procedure voor het opgeven van een afzender overslaan. Indien [Aan] is geselecteerd, verschijnt het e-mailadres van de beheerder of van dit apparaat in het veld "Van". Zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen voor meer informatie over het automatisch opgeven van de afzender.

• Als gebruikersverificatie is ingesteld, wordt de aangemelde gebruiker ingesteld als afzender. Het verzendresultaat wordt naar het e-mailadres van de aangemelde gebruiker verzonden.