Koptekst overslaan
 

Het verzendingsresultaat verzenden

Gebruik de functie 'Result. e-mailverz.' om rapporten via e-mail naar een computer te verzenden en vervolgens dit te bevestigen op de computer.

De beschikbare rapporten zijn:

Voor meer informatie over E-mail TX-resultaten, zie Verzendresultaten per e-mail bevestigen.

U moet eerst de e-mailadressen van de bestemmingen waarnaar het rapport moet worden verstuurd, registreren in het adresboek. Raadpleeg Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen voor meer informatie over over het registreren van e-mailadressen.

Opmerking

  • Voor meer informatie over de inhoud van de rapporten, zie Communicatieresultaatrapport (Geheugenverzending), Direct TX-resultatenrapport (Directe verzending), SEP Code RX-resultatenrapport.

  • Als u het rapport zonder tekstverstoring wilt bekijken, selecteert u in uw e-mailinstellingen een lettertype van gelijke tekenbreedte.

  • Als een e-mailbericht dat vanaf dit apparaat wordt verstuurd, tekens in een andere taal bevat dan Engels, kan het bericht vervormd worden weergegeven.

  • Bij gebruik van de functie Naam afzender voor het selecteren van de afzender, worden de verzendresultaten naar de geregistreerde e-mailadressen van de afzender gestuurd. Selecteer de afzender uit de Internetfaxbestemmingen of e-mailadressen in de bestemmingslijst.