Boxinstellingen

In dit onderdeel worden de boxinstellingen beschreven.

De volgende functies zijn bedoeld voor het afleveren en doorzenden van documenten:

SUB-code en SEP-code

De SUB-code en de SEP-code zijn ID's die uit maximaal 20 cijfers bestaan en kunnen cijfers, [Scherp], [Sterretje] en spaties bevatten.

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u vooraf een box en SUB/SEP-code programmeren. De andere partij kan met de code documenten verzenden naar en opgeslagen documenten ophalen uit deze box.

Opmerking

• Voor het maximum aantal persoonlijke boxen, informatieboxen en doorzendboxen dat u kunt registreren, zie Maximumwaarden.

• U kunt niet dezelfde boxcode instellen voor twee verschillende boxen.

• Verzenden of programmeren wordt mogelijk niet toegestaan als er onvoldoende vrij geheugen over is. De resterende hoeveelheid vrij geheugen verschilt afhankelijk van de optionele apparatuur die is geïnstalleerd.

• Als een andere parameter dan [Afdrukken] is ingesteld op [Uitvoermodus] in [Algemene instelling] onder [Schakeltimer uitvoermodus] in [Bestandsontvangstinstellingen], kunnen persoonlijke boxen, informatieboxen of doorzendboxen misschien niet worden gewijzigd of verwijderd. In dat geval controleert u de instelling [Schakeltimer uitvoermodus].