Gesloten netwerk

Verzending vindt alleen plaats als de gesloten netwerkcode van de bestemming overeenkomt met die van u.

Deze functie kan voorkomen dat informatie per ongeluk naar het verkeerde adres wordt verzonden.

U moet vooraf een gesloten netwerkcode registreren met behulp van Progr. Gesloten Netwerk code onder Faxeigenschappen. Voor meer informatie over de programmeermethode, zie Oorspronkelijke instellingen.

Deze functie is niet beschikbaar met Internetfax, e-mailverzending en mapverzending.

1Druk op [TX modus].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Selecteer [Opties instellen].

3Druk op [Gesloten netwerk] om deze te markeren.

4Druk twee keer op [OK].