Op een specifiek tijdstip verzenden (Uitg. verzenden)

Door middel van deze functie kunt u het apparaat zodanig instellen dat de verzending van uw faxdocument wordt uitgesteld tot een aan te geven later tijdstip.

Hierdoor kunt u gebruik maken van daltarieven zonder dat u op dat moment bij het apparaat aanwezig hoeft te zijn.

Gebruik de modus Geheugenverzending voor deze functie. Directe verzending is niet mogelijk.

Belangrijk

• Als het apparaat circa 1 uur uit staat, zullen alle faxdocumenten in het geheugen verloren gaan. Als documenten om deze reden verloren gaan, wordt er automatisch een stroomstoringsrapport afgedrukt wanneer u de hoofdstroomschakelaar aanzet. U kunt dit rapport gebruiken om te zien welke documenten verloren zijn gegaan. Zie Problemen oplossen.

• Als de door u opgegeven tijd binnen de periode valt waarin [Hoofdstroom uit] is ingesteld onder [Wekelijkse timer] in [Systeeminstellingen], start het apparaat niet met verzending op de opgegeven tijd. Het apparaat zal de verzending automatisch starten als de hoofdstroom wordt ingeschakeld. Als de hoofdstroom voor ongeveer een uur is uitgeschakeld, worden de faxdocumenten in het geheugen echter gewist.

1Druk op [TX modus].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Druk op [Uitg. verzenden].

3Voer de tijd in en druk vervolgens op [Scherp].

Regio A pictogram(voornamelijk in Europa en Aziƫ)

Voer de tijd in met behulp van de cijfertoetsen (24-uursnotatie).

Regio B pictogram(voornamelijk in Noord-Amerika)

Voer de tijd in met behulp van de cijfertoetsen en selecteer vervolgens [AM] of [PM].

Bij getallen onder de 10 eerst een 0 invoeren.

4Druk twee keer op [OK].

Opmerking

• U kunt een tijdstip opgeven binnen 24 uur van het huidige tijdstip.

• Als de huidige weergegeven tijd niet correct is, wijzigt u deze met [Tijd instellen] onder [Systeeminstellingen]. Raadpleeg Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen voor meer informatie over deze instelling.

• U kunt de verzendinstelling voor Uitgestelde verzending annuleren. Zie Een verzending annuleren nadat het origineel is gescand.