Een verzending annuleren nadat het origineel is gescand

Gebruik deze procedure om een verzending te annuleren nadat het origineel is gescand.

U kunt de verzending van een bestand annuleren terwijl het bestand wordt verzonden, als het is opgeslagen in het geheugen of als de verzending niet is gelukt. Alle gescande gegevens worden uit het geheugen gewist.

1Druk op de knop [Stop].

Illustratie van stopknop

U kunt ook op [TX/RX-status/Afdr.] en vervolgens op [TX-bestand contr./stoppen] drukken.

2Als een bevestigingsbericht wordt weergegeven, drukt u op [Stand-bybest.lijst].

3Selecteer het bestand dat u wilt annuleren.

Als het gewenste bestand niet wordt weergegeven, drukt u op [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] om het te zoeken. Om de verzending te annuleren van een bestand dat is opgeslagen in het geheugen, drukt u op het tabblad [Bestandslijst].

4Druk op [Verz. stopz.].

5Druk op [OK].

Om een ander bestand te annuleren, herhaalt u stap 3 t/m 5.

6Druk op [Afsluit.].

Nadat u op[TX-bestand contr./stoppen] onder [TX/RX-status/Afdr.] hebt gedrukt in stap 1, drukt u tweemaal op [Afsluiten].

Opmerking

• Als u de verzending van een document annuleert terwijl het document wordt verzonden, wordt de verzending gestopt zodra u de annuleringsprocedure hebt voltooid. Sommige pagina's van het document zijn mogelijk echter reeds verzonden en ontvangen.

• Als de verzending wordt voltooid terwijl deze procedure nog in voortgang is, wordt de verzending niet geannuleerd. Houd er rekening mee dat de verzending van een internetfax, e-mail of map niet lang duurt.

• Als er meerdere bestemmingen zijn opgegeven, dan wordt alleen het aantal bestemmingen weergegeven dat het document dat u heeft verzonden, nog niet heeft ontvangen.

• Als er meerdere bestemmingen zijn ingesteld, verschijnt slechts één bestemmingsnummer. Als u alle bestemmingen wilt weergeven, drukt u op [Instellingen control/wijz].

• Zie Een bestemming uit een stand-bybestand verwijderen om bepaalde bestemmingen uit een broadcast te verwijderen.

• In sommige gevallen wordt een bestemming mogelijk niet geselecteerd als de bestemming als "Sterretje" wordt weergegeven, afhankelijk van de beveiligingsinstellingen.