Een bestemming uit een stand-bybestand verwijderen

1Druk op [TX/RX-status/Afdr.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Druk op [TX-bestand contr./stoppen].

3Selecteer het bestand waarvan u de bestemming wilt wissen.

Als u een bestemming wist die tevens de enige bestemming voor een verzending is, dan wordt de verzending geannuleerd.

4Druk op [Instellingen control/wijz].

5Druk op [Wijzigen] om de gewenste bestemming te verwijderen.

Als u een mapbestemming of een bestemming met de markering (Schermafbeelding Bedieningspaneel) op de bestemmingstoets verwijdert, drukt u op [Verwijderen] en vervolgens op [Ja] op een scherm met een bevestigingsbericht. Ga naar stap 7.

6Druk op de [Wissen]-knop om de bestemming te verwijderen en druk dan op [OK].

Als u op de [Wissen]-knop drukt, verwijdert u het faxnummer of IP-faxadres per cijfer. De internetfaxbestemming of het e-mailadres kan in een keer worden gewist door op de [Wissen]-knop te drukken.

7Druk op [Afsluit.].

Om een andere bestemming te wissen, herhaalt u de procedure vanaf stap 3.

8Druk twee keer op [Afsluit.].