Een map opgeven

U kunt een mapbestemming opgeven door een bestemmingstoets te selecteren uit de bestemmingslijst.

Om naar een mapbestemming te verzenden, moet u eerst het pad voor de map opgeven in het Adresboek. U kunt het pad niet invoeren in het stand-byscherm. Zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen voor meer informatie.

1Druk op [Map] om over te schakelen naar map als type verzending.

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Druk op de bestemmingstoets om een bestemming op te geven.

Druk op de volgende bestemmingstoets om nog een andere bestemming toe te voegen.