De lijnpoort wijzigen

Selecteer een lijnpoort of protocol die moet worden gebruikt voor standaard of IP-faxverzending.

Wanneer de extra G3-interface is geïnstalleerd, kunt u maximaal op drie poorten aansluiten.

G3

G3 wordt geselecteerd na inschakeling of wanneer het apparaat is gereset. Als u de extra G3-interface-eenheid installeert, kunt u [G3-1], [G3-2], [G3-3] of [G3 Auto] selecteren afhankelijk van het nummer op de geïnstalleerde eenheid.

Meerdere poorten

Als de extra G3-interface-eenheid is geïnstalleerd, kan over drie lijnen tegelijk worden gecommuniceerd.

In de onderstaande tabel ziet u de beschikbare protocolcombinaties voor elk lijntype.

Optie

Beschikbare lijntypes

Beschikbare protocolcombinaties

Zonder optie

PSTN

G3

Extra G3-interface-eenheid

PSTN plus PSTN

G3 plus G3

Extra G3-interface-eenheid plus Extra G3-interface-eenheid

PSTN plus PSTN plus PSTN

G3 plus G3 plus G3

IP-fax

Voor het verzenden van een IP-fax selecteert u [SIP] of [H.323] als protocol.

Vraag uw beheerder of u [SIP] of [H.323] als protocol moet selecteren.

Als u het adresboek gebruikt om een bestemming op te geven, worden de lijninstellingen toegepast die voor elke bestemming in het adresboek zijn geconfigureerd.

Volg deze procedure om een lijn handmatig op te geven wanneer u direct een bestemming invoert.

1Druk op [Select. Lijn].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Selecteer de lijn die u wilt gebruiken.

Schermafbeelding bedieningspaneel

De volgende lijnen en protocollen worden weergegeven volgens de configuratie van het appraat:

• Alleen standaard G3

G3

• Als een optionele extra G3-interface-eenheid is geïnstalleerd

G3-1, G3-2, G3 Auto

• Wanneer twee optionele extra G3-eenheden zijn geïnstalleerd

G3-1, G3-2, G3-3, G3 Auto

• Wanneer H.323/SIP is ingesteld op [Aan]

G3, H.323, SIP

Als u [G3 Auto] selecteert, gebruikt het apparaat een willekeurige beschikbare lijn. Dit bevordert de efficiëntie.

3Druk op [OK].

Opmerking

• Maximaal drie gelijktijdige verbindingen (inclusief LAN) zijn mogelijk. Het is niet mogelijk om gelijktijdig drie Directe verzendingen uit te voeren.

• Als er drie verbindingen worden gebruikt, wordt in het display weergegeven welke verbinding als eerste is gemaakt.