De bestandsindeling selecteren

U kunt TIFF, PDF of PDF/A als bestandsindeling kiezen als u een document per e-mail of naar een map wilt verzenden.

Als u kiest voor PDF of PDF/A als bestandsindeling kunt u een elektronische handtekening toevoegen. Zie de Veiligheidshandleiding voor meer informatie over een elektronische handtekening.

1Druk op [Bestandstype].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Druk op [TIFF], [PDF] of [PDF/A].

3Om een elektronische handtekening toe te voegen, drukt u op [Digitale handtekening] om deze te markeren.

4Druk op [OK].

Opmerking

• Zelfs als u een indeling opgeeft voor bestanden die worden verstuurd naar fax-, IP-fax- of internetfaxbestemmingen, worden de bestanden niet geconverteerd naar de door u opgegeven indeling.