Gelijktijdige broadcast met behulp van meerdere lijnpoorten

De standaard broadcast-functie verzendt faxberichten één voor één naar verschillende bestemmingen, in de volgorde waarin de bestemmingen werden aangegeven. Met de functie Gelijktijdige broadcast kunnen echter faxberichten via verschillende lijnen tegelijkertijd naar meerdere bestemmingen worden verzonden.

Hierdoor wordt de totale verzendingstijd verkort.

Illustratie van gelijktijdige broadcast met behulp van meerdere lijnpoorten

Zie Snel aan de slag voor meer informatie over de optionele modules die voor deze functie zijn vereist.

Opmerking

• Maximaal drie gelijktijdige verbindingen (inclusief LAN) zijn mogelijk.

• Als u de optionele extra G3-interface-eenheid gebruikt en de lijnselectie van tevoren instelt op [G3 Auto], gebruikt het apparaat een willekeurige vrije G3-lijn. Dit bevordert de efficiëntie.