Geef de resolutie op overeenkomstig het formaat van de tekst op het origineeel.

Standaard (8 × 3,85 lijnen/mm, 200 × 100 dpi)

Selecteer dit voor originelen die tekens van een normaal formaat bevatten.

Detail (8 × 7,7 lijnen/mm, 200 × 200 dpi)

Selecteer dit voor originelen die kleinere tekens bevatten of wanneer u meer helderheid wenst. Deze resolutie is twee keer zo fijn als standaard.

Super Fijn (16 × 15,4 lijnen/mm, 400 × 400 dpi)

Selecteer dit voor originelen met zeer fijne details of wanneer u de meest optimale afbeeldingshelderheid wenst. Deze resolutie is acht keer fijner dan standaard.

Zie Snel aan de slag voor meer informatie over de optionele eenheden die voor Super Fijn zijn vereist.

1Druk op [Scaninstellingen].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Druk op [Resolutie].

3Selecteer de benodigde resolutie en druk vervolgens op [OK].

Schermafbeelding bedieningspaneel

Opmerking

• Als het apparaat van de ontvangende partij niet de resolutie ondersteunt waarmee u gaat verzenden, dan schakelt het apparaat automatisch over naar een resolutie die wordt ondersteund. U kunt de resolutie waarmee u daadwerkelijk verzendt, controleren door het journaal af te drukken. Voor meer informatie over het afdrukken van het journaal, zie Journaal afdrukken.

• Dit apparaat ondersteunt resoluties Standaard, Detail, Fijn en Super Fijn voor ontvangst. Zie Snel aan de slag voor meer informatie over de optionele eenheden die voor Fijn en Super Fijn zijn vereist.

• Bij verzending via internetfax worden documenten verzonden in de resolutie Detail, zelfs als u Super Fijn hebt opgegeven. Om een document te verzenden met Super Fijn, configureert u de Volledige modus tijdens het opslaan van bestemmingen in het Adresboek. Zie Volledige T.37-modus.