De richting van het origineel instellen

U kunt een voorvertoning van gescande originelen of documenten bekijken met behulp van de Document Server, door de instelling [Origineelrichting] zodanig te configureren dat de afdrukrichting boven/onder van het origineel correct wordt weergegeven in de voorvertoning.

1Druk op [Origin. invoertype].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Geef de afdrukrichting van het origineel op.

Selecteer de leesbare richting Schermafbeelding Bedieningspaneel of de onleesbare richting Schermafbeelding Bedieningspaneel, afhankelijk van de richting van het origineel dat u plaatst.

Schermafbeelding bedieningspaneel

3Druk op [OK].