Koptekst overslaan
 

Codering en handtekeningen voor internetfaxen en e-mails

Met het oog op de beveiliging kunt u op dit apparaat codering en/of een elektronische handtekening toepassen op internetfaxen en e-mails.

Het gebruik van codering en/of elektronische handtekeningen helpt e-mailspoofing en informatiediefstal te voorkomen.

Codering en elektronische handtekeningen kunnen worden gebruikt bij de volgende functies:

U kunt voor elke functie instellen of codering en/of een handtekening op internetfaxen en e-mails wordt toegepast.

Daarnaast moet u van tevoren in Web Image Monitor de coderings- en handtekeninginstellingen configureren.

Raadpleeg de Veiligheidshandleiding voor meer informatie over e-mailcodering en elektronische handtekeningen.

Opmerking

  • E-mailcodering en elektronische handtekeningen zijn niet beschikbaar bij een standaardverzending naar internetfaxbestemmingen. Codering is alleen beschikbaar voor het doorzenden, routeren of overbrengen naar internetfaxbestemmingen.

  • Gecodeerde e-mail kan niet naar meerdere bestemmingen worden verstuurd (broadcast). Als u meerdere bestemmingen opgeeft, worden gebroadcaste documenten één voor één verzonden in de volgorde waarin de bestemmingen zijn opgegeven.

  • Dit apparaat kan geen e-mailberichten ontvangen die zijn gecodeerd met S/MIME. Bij het configureren van de S/MIME-coderingsinstellingen moet u controleren of de geadresseerde met S/MIME gecodeerde e-mail kan ontvangen.

  • Voor meer informatie over het opgeven van codering en elektronische handtekeningen, raadpleegt u:

  • Als een certificaat verloopt terwijl een e-mail van de server naar een bestemming wordt verzonden, wordt deze e-mail mogelijk niet op de bestemming ontvangen. Voor meer informatie over certificaten raadpleegt u de Veiligheidshandleiding.

  • Als een certificaat verloopt terwijl een internetfax of e-mail wordt doorgestuurd of gerouteerd, wordt per e-mail een foutmelding verzonden naar de afzender of de eindontvanger.