Een geavanceerde eigenschap via Web Image Monitor opstarten

1Ga naar het menu [Configuratie] van Web Image Monitor.

2Klik op [Startup instelling] in "Instellingen Uitgebreide eigenschap".

3Selecteer de geavanceerde eigenschappen die u wilt opstarten, te kiezen uit diegene met de status "Stoppen", "Uitstellen", of "Beƫindigen", Selecteer de radioknop bij "Selectie" in de lijst.

Internetbrowser-schermillustratie

4Klik op [Startup/Stop].

Afhankelijk van het type en de status van de geavanceerde eigenschap die u selecteert, reageert het apparaat als volgt:

Geavanceerde eigenschappen van Type-J

• Indien de pictogrammen van de geavanceerde eigenschappen van Type-J niet op het [Home]-scherm worden weergegeven

• Wanneer "Onderbreken/Uitstellen" weergegeven wordt:

De "Status" van de geavanceerde eigenschap verandert in "Stoppen".

Als u dezelfde geavanceerde eigenschap nogmaals selecteert en op [Startup/Stop] klikt, verandert de "Status" in "Bezig met Startup".

• Wanneer "Stoppen" weergegeven wordt:

De "Status" van de geavanceerde eigenschap verandert in "Start-up".

• Indien de pictogrammen van de geavanceerde eigenschappen van Type-J wel op het [Home]-scherm worden weergegeven

De "Status" van de geavanceerde eigenschap verandert niet in "Bezig met Startup" terwijl het scherm Geavanc. Eigenschapinstell. wordt weergegeven. Start de geavanceerde eigenschap op vanuit het [Home]-scherm als zijn "Status" "Onderbreken" is.

• Wanneer "Onderbreken/Uitstellen" weergegeven wordt:

Druk op het pictogram van de geavanceerde eigenschap in het [Home]-scherm op het bedieningspaneel om de eigenschap op te starten.

• Wanneer "Stoppen" weergegeven wordt:

De "Status" van de geavanceerde eigenschap verandert in "Onderbreken/Uitstellen". Druk op het pictogram van de geavanceerde eigenschap in het [Home]-scherm op het bedieningspaneel om de eigenschap op te starten.

Geavanceerde eigenschappen van Type-C

• Wanneer "BeĆ«indigen/Eindigen" weergegeven wordt:

De "Status" van de geavanceerde eigenschap verandert in "Start-up".

• Wanneer "Stoppen" weergegeven wordt:

De "Status" van de geavanceerde eigenschap verandert in "Wachten".

Nadat u het apparaat opnieuw heeft opgestart, verandert de "Status" in "Start-up".

Als u dezelfde geavanceerde eigenschap nogmaals selecteert en op [Startup/Stop] klikt zonder het apparaat opnieuw op te starten, verandert de "Status" weer in "Stoppen".

5Klik op [Terug].