Inloggen als beheerder

Om [Startup instelling] of [Beheerder toepassingen] in te stellen, moet u inloggen als beheerder. Voer een gebruikersnaam en wachtwoord in en log vervolgens in.

1Klik op [Inloggen] in de rechterbovenhoek van het scherm van Web Image Monitor.

Internetbrowser-schermillustratie

2Voer een log-in gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op [Inloggen].

Opmerking

• Raadpleeg de Veiligheidshandleiding voor details over de log-in gebruikersnaam en het wachtwoord.

• U hoeft niet als beheerder in te loggen wanneer u alleen van Informatie Uitgebreide eigenschap gebruik wilt maken.