Instellingen Uitgebreide eigenschap weergeven en afsluiten in Web Image Monitor

Opmerking

• In deze handleiding refereert "IP-adres" zowel naar IPv4- als IPv6-omgevingen. Lees de instructies die van toepassing zijn op uw omgeving.

1Schakel de webbrowser in.

2Voer in de adresbalk http:// + (IP-adres van het apparaat waarvan u de status wilt weergeven) in en druk op de Enter-toets van uw toetsenbord.

3Ga naar [Apparaatbeheer] en klik vervolgens op [Configuratie].

4Klik in "Uitgebreide eigenschapinstelling" op de items die u wilt gebruiken.

Internetbrowser-schermillustratie

5Bevestig of wijzig de instellingen en druk dan op [Terug].

Internetbrowser-schermillustratie

Opmerking

• Voor meer informatie over de instellingen die u moet maken om Web Image Monitor te gebruiken, zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen.

Verwante onderwerpen

Inloggen als beheerder