Papierstoringen lokaliseren

Als er een papierstoring optreedt, verwijder dan het vastgelopen papier aan de hand van de aanwijzingen op het scherm, op de sticker of het instructievel binnenin de voorklep.

Er is een papierstoring opgetreden op de plaats die overeenstemt met de letter die op het bedieningspaneel wordt weergegeven.

Schermafbeelding apparaat

1Verwijder het vastgelopen papier door de stappen te volgen die op het scherm worden weergegeven.

• Wanneer [Volg.] of [Vorige] op het scherm wordt weergegeven.

Na iedere voltooide stap drukt u op [Volg.]. Om terug te keren naar de vorige stap, drukt u op [Vorige].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Na het verwijderen van het vastgelopen papier, brengt u het apparaat weer terug in de originele staat.

Opmerking

• Er kunnen meerdere papierstoringen worden aangegeven. Als dit gebeurt, controleer dan alle aangegeven gebieden.

• Als er geen papier is vastgelopen in het eerste deel dat u controleerde, kijk dan in de andere delen die aangegeven worden.

• Als er een "P" op het scherm wordt weergegeven, controleer dan of de stempelcartridge correct is ingesteld. Voor informatie over het instellen van de stempelcartridge, zie Onderhoud en specificaties.