Het gebruik van het scherm [Webbrowser] (als u het Smart Operation Panel gebruikt)

Het Smart Operation Panel heeft een webbrowser waarmee u webpagina's kunt weergeven.

U moet eerst de netwerkinstellingen configureren in [Schermeigenschappen]. Zie Onderhoud en specificaties voor meer informatie over de instellingen.

Druk op [Webbrowser] illustratie bedieningspaneel om het scherm te openen op Home-scherm 3.

Genummerde afbeelding van het scherm van het bedieningspaneel

1. URL-balk

Druk op deze balk om de URL van een internetpagina in te voeren.

2. Menu

Druk op de [Menu]-knop om dit menu weer te geven.

3. [Nieuw venster]

Druk hierop om een nieuw venster te openen.

4. [Favorieten]

Druk hierop om de lijst met favorieten weer te geven.

5. [Vensters]

Druk hierop om tussen schermen te schakelen.

6. [Verniewen]/[Stoppen]

Druk hierop om een webpagina te vernieuwen.

Terwijl een webpagina vernieuwd wordt, wordt [Stoppen] weergegeven.

7. [Voorwaarts]

Druk hierop om terug te keren naar de vorige webpagina na het indrukken van de [Terug]-knop.

8. [Meer]

Druk hierop om de volgende items weer te geven:

• [Favoriet toevoegen]

Druk hierop om de huidige webpagina toe te voegen aan favorieten.

• [Op deze pagina zoeken]

Druk hierop om een woord te typen en te zoeken op de huidige webpagina.

• [Tekst selecteren]

Druk hierop om teksten van een webpagina te kopiƫren.

• [Paginainformatie]

Druk hierop om de URL of het servercertificaat van de huidige webpagina weer te geven.

• [Downloads]

Druk hierop om de downloadgeschiedenis weer te geven. Zie Handige functies voor meer informatie over het downloaden van afbeeldingen.

• [Afdrukken]

Druk hierop om de afdrukvariabelen in te stellen, zoals papierformaten en dubbelzijdig afdrukken. Zie Handige functies voor meer informatie.

• [Instellingen]

Druk hierop om de beveiligingsinstellingen in te stellen. Zie Handige functies voor meer informatie.

Opmerking

• Zie Handige functies voor voorzorgsmaatregelen bij het openen van externe servers via de Webbrowser.

• Als u wilt inzoomen op het scherm, plaatst u uw duim en wijsvinger op het scherm en spreidt u uw vingers. Om uit te zoomen op het scherm, knijpt u uw vingers samen.