Gebruik van de schermen van de snelle toepassingen (bij gebruik van het Smart Operation Panel)

Met de snelle toepassingen kunt u instellingen wijzigen door simpelweg uit een lijst te selecteren of door de volgorde van de toetsen naar links of rechts te volgen, zodat u kunt gemakkelijk documenten kunt kopiƫren, faxen of scannen.

Als u de functies wilt gebruiken die niet beschikbaar zijn met snelle toepassingen, gebruik dan het scherm van elke standaardfunctie.

[Snelle kopie]-scherm

Genummerde afbeelding van het scherm van het bedieningspaneel

1. Selecteer een kleurenmodus.

2. Selecteer een papierformaat.

3. Geef het aantal afdrukken op.

4. Geef de kopieerinstellingen op zoals dubbelzijdig, combineren of afwerking. U kunt ook de scaninstellingen opgeven.

5. Controleer het afgewerkte beeld.

6. Druk op deze knop om te beginnen met kopiƫren.

[Snelle fax]-scherm

Genummerde afbeelding van het scherm van het bedieningspaneel

1. Selecteer een bestemming. U kunt ook een bestemming handmatig invoeren.

2. Kies de afbeeldingsbelichting die u wilt gebruiken.

3. Selecteer de gewenste resolutie.

4. Selecteer het origineelformaat en -type.

5. Druk hierop om vaak gebruikte instellingen als standaardinstellingen te registreren. U kunt ook aangeven of u gescande originelen wenst te stempelen.

6. Druk op deze knop om te beginnen met faxen.

[Snelle scanner]-scherm

Genummerde afbeelding van het scherm van het bedieningspaneel

1. Selecteer een e-mail of mapbestemming. U kunt ook een e-mailbestemming handmatig invoeren.

2. Selecteer een kleurenmodus.

3. Selecteer een scanresolutie en het bestandstype waarin u gescande gegevens wenst te verzenden.

4. Selecteer een origineeltype en -formaat.

5. Druk hierop om de gescande gegevens te bekijken. U kunt ook vaak gebruikte instellingen als standaardinstellingen registreren.

6. Druk hierop om te beginnen met het verzenden van gescande gegevens.