Namen en functies van het bedieningspaneel van het apparaat (bij gebruik van het Smart Operation Panel)

Genummerde afbeelding van het bedieningspaneel

1. [Home]-knop

Druk hierop om het [Home]-scherm weer te geven. Zie Gebruik van het [Home]-scherm (wanneer u het Smart Operation Panel gebruikt) voor meer informatie.

2. Display

Dit is een touchscreen display dat pictogrammen, toetsen, snelkoppelingen en widgets weergeeft waarmee u door de schermen van de verschillende functies en toepassingen kunt navigeren en informatie wordt gegeven over zowel de operationele toestand van het apparaat als andere berichten. Zie Gebruik van het scherm met standaardtoepassingen (bij gebruik van het Smart Operation Panel).

3. Aan/uit-indicatielampje

Het Aan/uit indicatielampje gaat branden wanneer u de aan-/uitschakelaar inschakelt. Wanneer het apparaat in de modus Laag stroomverbruik of Uitmodus fuseereenheid wordt uitgevoerd, brandt het Aan/uit indicatielampje. In de slaapmodus knippert het Aan/uit indicatielampje langzaam.

4. [Stop]-knop

Druk op deze knop om een taak die wordt uitgevoerd (zoals kopiƫren, scannen, faxen of afdrukken) te stoppen.

5. [Status controleren]-knop

Druk op deze knop om de systeemstatus van het apparaat, de bedieningsstatus van elke functie en de huidige taken te bekijken. U kunt hier ook de taakgeschiedenis en de onderhoudsinformatie van het apparaat bekijken.

6. Indicatielampje Inkomende gegevens (fax- en printermodus)

Knippert wanneer het apparaat printopdrachten of LAN-faxdocumenten van een computer ontvangt. Zie Faxen en afdrukken.

7. Indicatielampje fax

Geeft de toestand van de faxfuncties aan. Knippert tijdens gegevensverzending en -ontvangst. Blijft branden bij het ontvangen van een fax via vertrouwelijke of vervangende ontvangst.

8. [Menu]-knop

Geeft het menuscherm weer terwijl Schermeigenschappen zijn ingeschakeld of toepassingen die alleen beschikbaar zijn op het Smart Operation Panel worden gebruikt.

9. [Terug]-knop

Druk op deze knop om terug te keren naar het vorige scherm terwijl Schermeigenschappen is ingeschakeld of toepassingen die alleen beschikbaar zijn op het Smart Operation Panel worden gebruikt.

10. Lampje voor mediatoegang

Dit lampje gaat branden als er een geheugenopslagapparaat in de mediasleuf wordt gestoken.

11. Mediasleuven

Gebruik deze om een SD-kaart of een USB-flashgeheugen aan te sluiten.