De printerklok kan met een NTP-serverklok worden gesynchroniseerd met behulp van Simple Network Time Protocol (SNTP). Gebruik de opdracht "sntp" om de SNTP-instellingen te wijzigen.

Instellingen bekijken

msh> sntp

Configuratie van NTP IPv4-serveradres

U kunt het IPv4/IPv6-adres van de NTP-server opgeven.

msh> sntp server "IPv4/IPv6_address"

Configuratie van NTP-hostnaam

U kunt de hostnaam van de NTP-server opgeven.

msh> sntp server "hostname"

Configuratie van NTP-server verwijderen

msh> sntp server clear

Intervallen configureren

msh> sntp interval "polling_time"

• U kunt opgeven met welke intervallen de printer moet worden gesynchroniseerd met de NTP-server die door de gebruiker is opgegeven. De standaardinstelling is 60 minuten.

• U kunt een interval opgeven vanaf 0 of tussen de 15 en 10.080 minuten.

• Als u deze op "0" instelt, synchroniseert de printer alleen met de NTP-server wanneer u de printer aanzet. Hierna wordt de printer niet meer gesynchroniseerd met de NTP-server.

Tijdzone configureren

msh> sntp timezone "±hour_time"

• U kunt het tijdsverschil tussen de printerklok en de klok van de NTP-server opgeven. De op te geven waarden liggen tussen -12:00 en +13:00.

Opmerking

• U kunt alleen het IP-adres of de hostnaam voor de NTP-server selecteren.