Gebruik de opdracht "spoolsw" om de instellingen van de takenwachtrij weer te geven en te configureren.

U kunt alleen het protocol diprint, trap, lpr, ipp, ftp, sftp, wsprn en smb (TCP/IP) opgeven.

Instellingen bekijken

De instellingen van de takenwachtrij worden weergegeven.

msh> spoolsw

Instelling taakspooling

msh> spoolsw spool {on|off}

• Geef "on" op om taakspooling in te schakelen of "off" om deze uit te schakelen.

De instellingen van taakspooling opnieuw instellen

msh> spoolsw clear job {on|off}

• Wanneer de printer uitgezet wordt tijdens het spoolen van taken, wordt in deze instelling bepaald of de gespoolde taak opnieuw wordt afgedrukt of niet.

Protocolconfiguratie

msh> spoolsw diprint {on|off}

msh> spoolsw lpr {on|off}

msh> spoolsw ipp {on|off}

msh> spoolsw smb {on|off}

msh> spoolsw ftp {on|off}

msh> spoolsw sftp {on|off}

msh> spoolsw wsprn {on|off}