De gebruiker en de toegangsrechten toewijzen voor de opgeslagen documenten van de gebruiker

Dit kan worden ingesteld door de eigenaar.

Geef de gebruikers en hun toegangsrechten op voor documenten die door een bepaalde gebruiker worden opgeslagen.

De opgeslagen documenten kunnen alleen worden geopend door de gebruikers die over deze rechten beschikken. Dit maakt het beheer van toegangsrechten eenvoudiger dan wanneer voor elk opgeslagen document apart toegangsrechten worden toegewezen en beheerd.

1Geef het oorspronkelijke instellingenscherm weer.

• Bij gebruik van het standaard bedieningspaneel

Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

Illustratie Gebruikersinstellingen/Teller-knop

• Bij het gebruik van het Smart Operation Panel

Druk op de [Home]-knop links boven in het bedieningspaneel. Draai het scherm naar links en druk vervolgens op het pictogram [Gebruikersinstellingen] (Operation panel screen illustration) op het scherm Home 4.

2Druk op [Adresboekmanagement].

3Selecteer de gebruiker.

4Druk op [Beveiliging].

5Druk onder [Bestand(en) beveiligen] op [Progr/Wijz/Verwijd] voor [Toestem. voor Gebr. / Groep.].

6Druk op [Nieuw progr.].

7Selecteer de gebruikers om te registreren.

Schermafbeelding bedieningspaneel

U kunt één of meer gebruikers selecteren.

Als u op [Alle gebruik.] drukt, worden alle gebruikers geselecteerd.

8Druk op [Afsluit.].

9Selecteer de gebruiker waaraan u toegangsrechten wilt verlenen en selecteer vervolgens de betreffende rechten.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Selecteer één van de volgende toegangsrechten: [Alleen lezen], [Bewerken], [Bew./Verw.] of [Totale controle].

10Druk op [Afsluit.].

11Druk op [OK].

12Sluit het oorspronkelijke instellingenscherm.

• Bij gebruik van het standaard bedieningspaneel

Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

• Bij het gebruik van het Smart Operation Panel

Druk op [Gebruikersinstellingen/Teller] (Operation panel screen illustration) rechts bovenaan het scherm.

Opmerking

• Voor meer informatie over toegangsrechten, zie Toegangsrechten opgeven voor opgeslagen documenten.

• Bij gebruik van het Smart Operation Panel kunt u het adresboek weergeven door op het pictogram [Adresboekmanagement] te drukken in het Home-scherm 4.