Algemene eigenschappen

In deze paragraaf worden de gebruikerstools in het menu Alg. eigensch. onder [Kopieerapp./Doc. Server-eigensch.] beschreven.

Prioriteit automatische belichting

U kunt opgeven of automatische belichting op "Aan" of "Uit" wordt ingesteld nadat het apparaat is aangezet, gereset of instellingen zijn verwijderd.

Standaardinstelling voor [Kleur: Foto]: [Uit]

Standaardinstelling voor [Kleur: Geen foto]: [Uit]

Standaardinstelling voor [Zwart-wit: foto]: [Uit]

Standaardinstelling voor [Zwart-wit: geen foto]: [Aan]

Prioriteit origineel type

U kunt het type origineel selecteren dat wordt gebruikt nadat het apparaat wordt aangezet of instellingen zijn verwijderd.

Standaardinstelling voor [Kleur]: [Tekst/foto]

Standaardinstelling voor [Zwart-wit]: [Tekst/foto]

Prioriteit origineel fototype

U kunt opgeven welk origineel fototype prioriteit heeft wanneer u [Tekst/foto] of [Foto] selecteert.

Standaardinstelling voor [Tekst/foto]: [Gedrukte foto]

Standaardinstelling voor [Foto]: [Gedrukte foto]

Origineeltype weergeven

U kunt de origineeltypen in het beginscherm laten weergegeven.

Standaard: [Weergeven]

Als u [Verbergen] selecteert, ziet het scherm er als volgt uit.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Papierweergave

U kunt instellen dat de beschikbare papierladen en -formaten in het beginscherm worden weergegeven.

Standaard: [Weergeven]

Als u [Verbergen] selecteert, ziet het scherm er als volgt uit.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Als u [Autom. pap. sel] annuleert, worden de formaten van het papier dat in de laden is geplaatst, weergegeven.

Origineelrichting in Duplexmodus

U kunt de richting van de originelen selecteren wanneer u dubbelzijdige originelen kopieert.

Standaardinstelling: [Boven/boven]

Kopierichting in Duplexmodus

U kunt de richting van de kopieën selecteren wanneer u dubbelzijdige kopieën maakt.

Standaardinstelling: [Boven/boven]

Max. aantal kopieën

Het maximale aantal kopieën kan worden ingesteld op een waarde tussen de 1 en 999.

Standaard: [999 vellen()]

Automatische ladewisseling

Als u papier met hetzelfde formaat in twee of meer laden plaatst, schakelt het apparaat automatisch over naar de andere lade wanneer het papier in de eerste lade op is (mits [Autom.pap.sel] is geselecteerd). Deze functie wordt "Automatische ladewisseling" genoemd. Deze instelling geeft aan of Automatische ladewisseling al dan niet wordt gebruikt.

Standaard: [Met beeldrotatie]

• Met beeldrotatie

Gebruiken bij het kopiëren wanneer u de functie Automatische ladewisseling gebruikt.

• Zonder beeldrotatie

Kopieert alleen in combinatie met Automatische ladewisseling, indien u papier van hetzelfde formaat en in dezelfde richting in twee of meer laden plaatst. Als het papier niet van hetzelfde formaat is en niet in dezelfde richting wordt geplaatst, wordt het kopiëren onderbroken en wordt er een bericht weergegeven waarin u wordt gevraagd papier aan de lade toe te voegen.

• Uit

Wanneer het papier in een papierlade op is, wordt het kopiëren onderbroken en wordt er een bericht weergegeven waarin u wordt gevraagd papier aan de lade toe te voegen.

Waarsch.geluid: Origineel op glasplaat

U kunt instellen of er een geluidssignaal moet worden weergegeven wanneer u bent vergeten een origineel te verwijderen.

Standaardinstelling: [Aan]

Als [Paneel toetsgeluid] van [Alg. eigensch.] ([Systeeminstellingen]) is uitgeschakeld, werkt deze functie niet, ook niet wanneer hij is ingeschakeld.

Oproep taakeind

U kunt instellen of er een geluidssignaal moet worden weergeven wanneer een kopie is voltooid.

Wanneer [Pan.toets toon] van [Alg. eigensch.] ([Systeeminstel.]) is ingeschakeld, geeft het apparaat een geluidssignaal weer wanneer een opdracht niet is afgerond, omdat bijvoorbeeld het kopiëren is onderbroken, de papierlade leeg is of er een papierstoring is opgetreden.

Standaardinstelling: [Aan]

Scherm papierinstell. handinvoer

U kunt opgeven of u het instellingenscherm voor papierformaten of -typen wilt weergeven wanneer u op [Schermafbeelding bedieningspaneel] drukt.

Als u [Autom. weergeven] selecteert, wordt het papierinstellingenscherm weergegeven wanneer u op [Schermafbeelding bedieningspaneel] drukt. Als u [Niet weergeven] selecteert, wordt het papierinstellingenscherm weergegeven wanneer u op [Schermafbeelding bedieningspaneel] en de [Scherp]-knopt drukt.

Standaardinstelling: [Autom. weergeven]

Aangepaste functie: Kopieerapparaat

U kunt maximaal zes regelmatig gebruikte functies toekennen aan sneltoetsen.

Standaardinstelling voor "Aangepaste functie: Kopieerapparaat 1": [1-z 2-z:B/B]

Standaardinstelling voor "Aangepaste functie: Kopieerapparaat 2": [2- z 2 z]

Standaardinstelling voor "Aangepaste functie: Kopieerapparaat 3": [1- zijd Cmb 2 orig]

Standaardinstelling voor "Aangepaste functie: Kopieerapparaat 4": [1- zijd Cmb 4 orig]

Standaardinstelling voor "Aangepaste functie: Kopieerapparaat 5": [Marge creëren]

Standaardinstelling voor "Aangepaste functie: Kopieerapparaat 6": [Uit]

Aangepaste functie: Document Server opslag

U kunt maximaal zes regelmatig gebruikte functies voor het scannen van documenten toekennen aan de sneltoetsen.

Standaardinstelling voor "Aangepaste functie: Document Server opslag 1": [2-zijdig orig B/B]

Standaardinstelling voor "Aangepaste functie: Document Server opslag 2": [1- zijd Cmb 2 orig]

Standaardinstelling voor "Aangepaste functie: Document Server opslag 3": [1- zijd Cmb 4 orig]

Standaardinstelling voor "Aangepaste functie: Document Server opslag 4": [1- zijd Cmb 8 orig]

Standaardinstelling voor "Aangepaste functie: Document Server opslag 5": [Marge creëren]

Standaardinstelling voor "Aangepaste functie: Document Server opslag 6": [Uit]

Opmerking

• Raadpleeg Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen voor meer informatie over het wijzigen van Kopieerapp./Doc. Server-eigensch..