Kleuroverlays op kopieën toepassen

Hiermee voegt u aan de kopie een kleur over de gehele pagina toe.

Deze functie kan worden gebruikt wanneer [Kleur] of [Zwart/Wit] is geselecteerd als kleurenmodus.

Illustratie van Kleuroverlay

Belangrijk

• Met de functie Kleuroverlay wordt het hele origineel overgedrukt. De kleur van de afbeelding kan hierdoor veranderen.

1Selecteer een kleurenmodus.

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Druk op [Bewerken/Kleur].

3Druk op [Kleur].

4Druk op [Kleuroverlay].

5Selecteer de kleur die u als overlay voor de kopie wilt gebruiken.

Schermafbeelding bedieningspaneel

U kunt de kleurdichtheid in vier stappen aanpassen.

Als u een gebruikerskleur wilt selecteren, drukt u op [Gebruikerskleur] en selecteert u de kleur.

6Druk twee keer op [OK].

7Plaats de originelen en druk vervolgens op de [Start]-knop.

Opmerking

• Als u een vastgelegde kleur hebt gebruikt bij het kopiëren, wordt het origineel lichter gekopieerd dan de vastgelegde kleur.

• Gebruikerskleuren moeten van tevoren worden vastgelegd. Voor meer informatie over het vastleggen van een gebruikerskleur, zie Gebruikerskleuren registreren.

• U kunt de selectie annuleren door op de geselecteerde (gemarkeerde) toets te drukken.

• Wanneer [Kleur] is geselecteerd, stijgt de tellerstand van kleur.