Gebruikerskleuren registreren

U kunt maximaal 15 gebruikerskleuren vastleggen die zijn gemaakt door de belichting van de kleuren geel, magenta, cyaan en zwart aan te passen. U kunt ook namen geven aan de kleuren die u vastlegt en een lijst van de gebruikerskleuren afdrukken.

U kunt kleuren maken door:

Opmerking

• Afhankelijk van de staat van het apparaat, kunnen de fijne schakeringen enigzins afwijken bij het kopiëren met gebruikerskleuren.

• Om originelen goed te kunnen reproduceren, worden de ingevoerde waarden gecorrigeerd door het apparaat en worden de kopieën gemaakt met de meest geschikte waarden. Dit betekent dat zowel de Tekst- als de Foto-instelling enigzins kunnen afwijken wat betreft de kleur van de afdrukken.