Kleuren wissen

Een bepaalde kleur in de afbeelding van het origineel verwijderen en vervolgens kopiëren.

Deze functie kan worden gebruikt wanneer [Kleur] of [Zwart/Wit] is geselecteerd als kleurenmodus.

Afbeelding van kleur wissen

1Selecteer een kleurenmodus.

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Druk op [Bewerken/Kleur].

3Druk op [Kleur].

4Druk op [Kleur wissen].

5Selecteer de kleur die u wilt wissen.

Schermafbeelding bedieningspaneel

U kunt maximaal vier kleuren tegelijk wissen.

6Druk twee keer op [OK].

7Plaats de originelen en druk vervolgens op de [Start]-knop.

Opmerking

• U kunt de selectie annuleren door op de geselecteerde (gemarkeerde) toets te drukken.

• Wanneer [Kleur] is geselecteerd, stijgt de tellerstand van kleur.

• Het bereik van de te wissen kleur kan worden aangepast in vijf niveaus. Wanneer het bereik van de kleur is ingesteld op [Groter] onder [Kleurgevoeligheid] in Gebruikersinst. en rood is opgegeven, worden kleuren die tegen oranje en paars aan liggen, gewist. U kunt de instelling wijzigen. Voor meer informatie, zie Kl.beeld aanpassen.