Kl.beeld aanpassen

In deze paragraaf worden de gebruikerstools in het menu Kl.beeld aanpassen onder [Kopieerapp./Doc. Server-eigensch.] beschreven.

Achtergrondbelichting van ADS (Kleur)

De achtergrondbelichting wordt aangepast om de tekst en kopie over te slaan. In de kleurenmodus kunt u de achtergrondbelichting in maximaal 5 stappen aanpassen.

Standaard is de middelste van de vijf niveaus ingesteld.

Kleurgevoeligheid

U kunt de kleuren die bij Kleur converteren en bij Kleur wissen zijn opgegeven in vijf stappen aanpassen.

Standaard is de middelste van de vijf niveaus ingesteld.

Wanneer het bereik van de kleur is ingesteld op [Groter] en de kleur die moet worden verwijderd bijvoorbeeld is ingesteld op rood, worden de aangrenzende kleuren paars en oranje verwijderd. Is het bereik ingesteld op [Kleiner], dan wordt alleen de kleur rood verwijderd.

A.C.S. gevoeligheid

Deze 5-stappeninstelling bepaalt de mate waarin onderscheid wordt gemaakt tussen zwart-witoriginelen en originelen in kleur wanneer [Autom. klr sel] is geselecteerd.

Standaard is de middelste van de vijf niveaus ingesteld.

A.C.S. prioriteit

Deze instelling bepaalt de kopieerprioriteit tussen [Zwart/Wit] en [Kleur] wanneer [Autom. klr sel] is geselecteerd.

Standaardinstelling: [Kleur]

Opmerking

• Raadpleeg Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen voor meer informatie over het wijzigen van Kopieerapp./Doc. Server-eigensch..