U kunt de reproductieverhouding met stappen van 1% opgeven.

Illustratie van inzoomen

Als u een reproductieverhouding wilt opgeven, voert u de verhouding in met de cijfertoetsen of stelt u de verhouding in met [Plus] of [Min].

In deze paragraaf wordt beschreven hoe u de verhouding invoert met de cijfertoetsen.

1Druk op [Verkl/vergr].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Druk op [Cijfertoetsen].

3Voer de gewenste verhouding in met de cijfertoetsen en druk vervolgens op [Scherp].

Schermafbeelding bedieningspaneel

4Druk twee keer op [OK].

5Plaats de originelen en druk vervolgens op de [Start]-knop.

Opmerking

• Wanneer u de verhouding wilt instellen met [Plus] of [Min], drukt u op [Verkl/vergr] en selecteert u een vooraf ingestelde verhouding die in de buurt ligt van de gewenste verhouding. Wanneer u de toets [Plus] of [Min] indrukt, verandert de factor in stappen van 1%. Door de toetsen [Plus] of [Min] in te drukken en vast te houden, verandert de verhouding met stappen van 10%.

• U kunt de reproductieratio selecteren, ongeacht het formaat van het origineel of het kopieerpapier. Bij sommige factoren kunnen delen van de afbeelding echter niet worden gekopieerd of zullen er marges verschijnen op de kopieën.

• Voor meer informatie over het basispunt, zie Originelen verkleinen of vergroten.