Snelkeuze Verkl/vergr

Met deze functie kunt u afbeeldingen verkleinen of vergroten door een vooraf ingestelde verhouding te selecteren.

U kunt tot drie vaakgebruikte reproductieverhoudingen registreren, die anders zijn dan de vooraf ingestelde verhoudingen voor verkleinen/vergroten.

Illustratie van Vooraf ingesteld verkleinen/vergroten

1Druk op [Verkl/vergr].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Selecteer een verhouding en druk vervolgens op [OK].

Schermafbeelding bedieningspaneel

3Plaats de originelen en druk vervolgens op de [Start]-knop.

Opmerking

• U kunt ook een vooraf ingestelde verhouding in het beginscherm selecteren door op de sneltoets te drukken.

• U kunt de reproductieratio selecteren, ongeacht het formaat van het origineel of het kopieerpapier. Bij sommige factoren kunnen delen van de afbeelding echter niet worden gekopieerd of zullen er marges verschijnen op de kopieën.

• Voor meer informatie over het basispunt, zie Originelen verkleinen of vergroten.

• U kunt de reproductieverhoudingen aanpassen in het beginscherm onder [Reproductieratio] in Gebruikerstools. Voor meer informatie, zie Reproductieratio.