SADF-modus

In de SADF-modus, wordt elke pagina automatisch doorgevoerd wanneer die geplaatst wordt, zelfs wanneer een origineel pagina voor pagina in de ADF geplaatst wordt.

Regio A pictogram(voornamelijk in Europa en Azië)

Afhankelijk van uw model is deze functie misschien niet beschikbaar. Raadpleeg de handleiding Snel aan de slag voor meer informatie.

1Druk op de toets [Spec. orig.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Druk op de toets [SADF] en vervolgens op [OK].

3Plaats één pagina van het origineel en druk op de knop [Start].

4Als het apparaat vraagt een ander origineel te plaatsen, plaatst u de volgende pagina.

De tweede pagina en de daaropvolgende pagina's zullen automatisch worden ingevoerd zonder dat u op de knop [Start] hoeft te drukken.

Opmerking

• Als de functie Sorteren, Combineren of 1-zijdig 2-zijdig is geselecteerd, drukt u op de [Scherp]-knop nadat alle originelen zijn gescand.

• U kunt tijdens het kopiëren niet wisselen tussen enkelzijdige en dubbelzijdige originelen.

• Wanneer [Batch] wordt weergegeven in plaats van [SADF], stelt u SADF in onder [Activeer Batch] in Gebruikerstools. Voor meer informatie, zie Invoer/uitvoer.

• In de SADF-modus moet een origineel binnen een bepaalde tijd na het vorige origineel worden ingevoerd. U kunt deze tijd aanpassen onder [SADF automatische resettijd] in Gebruikerstools. Voor meer informatie, zie Invoer/uitvoer.