Koptekst overslaan
 

Modus Gemengde formaten

Als u deze modus instelt, kunt u originelen van verschillend formaat samen in de ADF plaatsen. Het apparaat detecteert automatisch het formaat van elk origineel en kopieert het dienovereenkomstig.

Regio A pictogram(voornamelijk in Europa en Aziƫ)

Afhankelijk van uw model is deze functie misschien niet beschikbaar. Raadpleeg de handleiding Snel aan de slag voor meer informatie.

Belangrijk

  • Wanneer er originelen van verschillend formaat in de AFD worden geplaatst en er geen gebruik wordt gemaakt van de modus Gemengde formaten, kan het papier vastlopen of kan het zijn dat het origineel niet wordt gekopieerd.

1Druk op de toets [Spec. orig.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Druk op [Gemengde formaten] en druk vervolgens op [OK].

3Stel de origineelgeleider in op het breedste origineelformaat.

4Plaats originelen in de ADF.

Lijn de achter- en linkerzijden van de originelen uit zoals weergegeven in de afbeelding.

Illustratie van gemengde formaten

5Druk op de [Start]-knop.

Opmerking

  • Omdat kleine originelen mogelijk niet juist worden uitgelijnd langs de origineelgeleider, kan de kopieerafbeelding scheef staan.

  • De snelheid waarmee wordt afgedrukt en gescand gaat omlaag.

  • Wanneer u deze functie gebruikt met de modus 1-zijdig 2-zijdig, dient u te zorgen dat er even aantallen zijn van de originelen van elk formaat. Als u een oneven aantal originelen plaatst, moet u blanco vellen toevoegen om het aantal even te maken.

    Illustratie van gemengde formaten

  • Raadpleeg "Papierspecificaties en papier bijvullen" voor meer informatie over de papierformaten en -gewichten die kunnen worden gebruikt in de modus Gemengde formaten.