Batchmodus

Door gebruik te maken van de Batch-modus, kunt u een origineel dat te groot is om in de ADF te plaatsen kopiëren door het in delen (batches) in de ADF te plaatsen. Het origineel zal echter als één document worden gescand en opgeslagen.

Regio A pictogram(voornamelijk in Europa en Azië)

Afhankelijk van uw model is deze functie misschien niet beschikbaar. Raadpleeg de handleiding Snel aan de slag voor meer informatie.

Belangrijk

• Plaats speciale originelen, zoals kalkpapier, pagina voor pagina.

Het maximaal aantal vellen dat u in de ADF kunt leggen is:

1Druk op de toets [Spec. orig.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Druk op de toets [Batch] en druk vervolgens op [OK].

3Plaats het eerste deel van het origineel en druk vervolgens op de [Start]-knop.

4Nadat het eerste gedeelte van het origineel ingevoerd is, plaatst u het volgende gedeelte en drukt u vervolgens op de [Start]-knop.

Om volgende originelen in deze modus te kopiëren, herhaalt u stap 4.

Opmerking

• Als de functie Sorteren, Combineren of 1-zijdig 2-zijdig is geselecteerd, drukt u op de [Scherp]-knop nadat alle originelen zijn gescand.

• U kunt tijdens het kopiëren niet wisselen tussen enkelzijdige en dubbelzijdige originelen.

• Wanneer [SADF] wordt weergegeven in plaats van [Batch], stelt u Batch in onder [Activeer Batch] in Gebruikerstools. Voor meer informatie, zie Invoer/uitvoer.