Het origineeltype selecteren

Hiermee kunt u een origineeltype selecteren dat geschikt is voor uw originelen.

Er zijn zes origineeltypen beschikbaar:

Tekst

Voor originelen die hoofdzakelijk tekst of afgedrukte karakters bevatten.

Foto

Voor foto's of afbeeldingen.

Tekst/foto

Voor originelen die zowel tekst als foto's of afbeeldingen bevatten.

Generatiekopie

Voor originelen die zijn gekopieerd. De kopieerafbeelding kan scherp en helder worden gereproduceerd.

Licht

Voor originelen die lichte, met potlood geschreven regels bevatten of voor vaag afgedrukte bladen.

Plattegrond

Voor originelen met een kaart/plattegrond.

Wanneer u [Tekst/foto] of [Foto] selecteert, kunt u uit de volgende fototypes kiezen:

Druk op [Hulp bij origineeltypen] op het scherm [Overige] voor uitleg over de origineeltypen.

1Selecteer het origineeltype.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Opmerking

• Indien de grijze delen van uw kopieën niet regelmatig lijken, selecteert u [Tekst] of [Foto] voor een gelijkmatigere afdruk.

• Om [Generatiekopie], [Licht] of [Plattegrond] te kunnen selecteren moet u eerst op [Overige] drukken.

• U kunt de instellingen voor origineeltypen die worden weergegeven in het eerste scherm wijzigen onder [Alg. eigensch.] in Gebruikerstools. Voor meer informatie, zie Algemene eigenschappen.

• U kunt onder [Origineeltype weergeven] in Gebruikerstools instellen of u de toetsen voor het origineel in het beginscherm wilt weergeven. Voor meer informatie, zie Algemene eigenschappen.