Handelsmerken

VorigeVolgende

Adobe, Acrobat, PageMaker, PostScript, PostScript 3 en Reader zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Adobe Systems Incorporated in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Citrix, Citrix Presentation Server en Citrix XenApp zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Citrix Systems, Inc.

Firefox® is een gedeponeerd handelsmerk van Mozilla Foundation.

IPS is een handelsmerk of gedeponeerd handelsmerk van Zoran Corporation en/of haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten of andere landen.

Java is een gedeponeerd handelsmerk van Oracle en/of haar dochterondernemingen.

JAWS® is een gedeponeerd handelsmerk van Freedom Scientific, Inc., St. Petersburg, Florida en/of andere landen.

Macintosh, Mac OS, Bonjour en Safari zijn handelsmerken van Apple Inc, gedeponeerd in de Verenigde Staten en in andere landen.

Microsoft®, Windows®, Windows Server®, Windows Vista® en Internet Explorer® zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Monotype is een gedeponeerd handelsmerk van Monotype Imaging Inc.

NetWare, IPX, IPX/SPX, NCP en NDS zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Novell, Inc.

OpenLDAP is a registered trademark of the OpenLDAP Foundation.

PCL® is een gedeponeerd handelsmerk van Hewlett-Packard Company.

PictBridge is een handelsmerk.

UNIX is een gedeponeerd handelsmerk van the Open Group.

UPnPTM is een handelsmerk van UPnPTM Implementers Corporation.

De correcte naam van Internet Explorer 6 is Microsoft® Internet Explorer® 6.

De correcte naam van Internet Explorer 8 is Windows® Internet Explorer® 8.

De eigennamen van de Windows-besturingssystemen zijn:

Andere productnamen in deze handleiding dienen alleen ter aanduiding en kunnen handelsmerken zijn van hun respectievelijke eigenaren. Wij maken geen enkele aanspraak op enig recht op deze merken.

Schermafbeeldingen van Microsoft-producten zijn afgedrukt met toestemming van Microsoft Corporation.

VorigeVolgende