Als de printer via de interfacekabel met de computer is verbonden

In dit gedeelte wordt beschreven hoe u een printpoort moet controleren, wanneer het indicatielampje Inkomende gegevens (Data In) niet brandt, noch knippert.

Controleer of de printerpoortinstelling correct is. Bij verbinding met een parallelle interface sluit u deze aan op LPT1 of LPT2.

1Klik op de Start en vervolgens op [Configuratiescherm].

2Klik op [Hardware en geluiden].

3Klik op [Apparaten en printers].

4Rechterklik op het pictogram van de printer. Klik in het contextmenu op [Printereigenschappen].

5Klik op het tabblad [Poorten].

6Controleer of dat in de lijst [Afdrukken naar de volgende poort(en):] de juiste poort is geselecteerd.