Wanneer de kleurregistratie verschuift

De kleuren kunnen verslechteren als u de printer heeft verplaatst, heeft afgedrukt op dik papier of enige tijd achter elkaar heeft afgedrukt. Door een automatische kleurafstelling uit te voeren, kunt u de optimale afdrukkwaliteit weer herstellen.

Druk op de [Menu]-knop en selecteer de instellingen met de toetsen [Pijl-omlaag ] of [Pijl-omhoog ].

1Selecteer [Onderhoud] image Druk op [OK]

2Selecteer [Kwaliteitsonderhoud] image Druk op [OK]

3Selecteer [Kleurregistratie] image Druk op [OK]

4Selecteer [Autom. aanpassen] image Druk op [OK]

5Druk op [OK]

De automatische kleurafstelling wordt uitgevoerd.

De automatische kleurregistratie duurt ongeveer 30 seconden.

Er wordt een bevestigingsbericht weergegeven wanneer de aanpassing is voltooid.

6Druk op [Afsluit.]