Herstellen van Gegevens in het Adresboek

Volg de hieronderstaande procedure om gegevens van het adresboek die u voorheen heeft opgeslagen, in de printer te herstellen.

1Log als beheerder in op Web Image Monitor.

Voor details over inloggen, zie Printerconfiguratie-schermen met een internetbrowser weergeven.

2Klik op [Adresboek].

3Klik op [Onderhoud].

4Klik op [Herstellen].

5Selecteer het bestand dat moet worden hersteld door het volgen van de instructies op het scherm.

6Klik op [OK].

7Bevestig het bericht en klik op [OK].

8Klik op [Terug].

9Klik op [Uitloggen].

Opmerking

• De herstelversie overschrijft eventuele adresgegevens die op dit moment al op de printer aanwezig zijn. De herstelversie reset ook alle gebruikerstellers.