Doorgaan met afdrukken met de handinvoer

Als [Prioriteit lade-instelling] voor de handinvoer is ingesteld op [Elk formaat/type] of [Elk aangepast formaat/type] in [Apparaatmodi] onder [Afdrukinstellingen], wordt een waarschuwing weergegeven als de papierinvoer van de bronlade niet overeenkomt met het formaat dat is opgegeven in de afdruktaak.

Wanneer deze waarschuwing verschijnt, controleert u het formaat van het geplaatste papier en voert u de volgende stappen uit.

Schermafbeelding bedieningspaneel

1Plaats papier van het in het bericht aangegeven formaat/type in de handinvoer.

2Druk op [Doorgaan].

Het afdrukken wordt hervat vanaf de pagina waar de fout is opgetreden.

Opmerking

• Voor details over [Elk formaat/type] of [Elk aangepast formaat/type], zie Afdrukinstellingen.