De virtuele printer configureren

1Log in op Web Image Monitor in de beheerdermodus.

Voor details over inloggen, zie Printerconfiguratie-schermen met een internetbrowser weergeven.

2Klik in het menu [Apparaatbeheer] op [Configuratie].

3Klik op [Virtuele printerinstellingen] onder "Printer".

4Selecteer de virtuele printer waarvan u de configuratie wilt wijzigen en klik vervolgens op [Wijzigen].

5Wijzig indien nodig de configuratie en klik vervolgens op [OK].

Als u deze virtuele printer wilt instellen als een onderbrekingsprinter, selecteer dan [TCP/IP (Niet gespecificeerd, Prioriteit)] in de lijst "Protocol".

6Klik op [Uitloggen].

7Sluit Web Image Monitor af.

Opmerking

• Zie de Help-functie van Web Image Monitor voor meer details over de configuratie van virtuele printers.